Fotografii reviste

Last Updated on 04/10/2021 by Radu Grozescu

Revistele sunt mari consumatoare de imagini foarte diverse şi au cerinţe specifice atât pentru calitatea imaginilor cât şi pentru rapiditatea livrării imaginilor finite pentru a se putea încadra în termenele de apariţie.

Fotografiile de produse pentru reviste se realizează în studio. Se fotografiază cu aparatul legat la computer astfel încât puteţi vedea imaginile în timp real pe un ecran mare.

Imaginile realizate în locaţie vor fi livrate în max. 48 de ore de la shooting deoarece se fotografiază în format RAW care necesită conversie la Tiff.

Deoarece în general fotografiile pentru reviste se fac sub presiunea deadline-urilor, există posibilitatea să plecaţi de la sedinţa foto de studio cu DVD-ul cu imagini.

Pentru o estimare de preţ vă rog să trimiteţi un E-mail deoarece revistele beneficiază de o altă structură de preţuri decât clienţii comerciali.

Se livrează imagini în format Tiff RGB, cu profilele Adobe RGB sau sRGB după specificaţiile dumneavoastră, la rezoluţia de 12 sau 36 megapixeli. Pe lângă Tiff-uri se livrează şi un folder de probe cu imaginile la rezolutie de ecran, 640 pixeli, foarte potrivite pentru a face alegerea rapidă a imaginilor pe care le veţi folosi.


Fotografii de acţiune:

fitness, arte marţiale, sport, portrete de sportivi

Click pe imagini pentru mărire.


Cosmetice, beauty:

toate revistele pentru femei şi o bună parte a celor pentru bărbaţi au secţiune de beauty unde sunt prezentate ultimele apariţii:


Deco:

nici o revistă pentru femei nu este completă fără măcar o pagina de deco:


Hardware:

fotografii de produse electronice, foto-video, materiale sportive:


Interioare:

există deja un mare număr de reviste de profil care prezintă amenajări şi decoraţiuni interioare:

 


Pentru o estimare de preţ vă rog să trimiteţi un E-mail deoarece
revistele beneficiază de o altă structură de preţuri decât clienţii comerciali.