Fotografii produse

Last Updated on 04/10/2021 by Radu Grozescu

Toate companiile care lucrează cu orice fel de produse vor avea nevoie de cele mai bune imagini din acest domeniu pentru broşuri, pliante, cataloage, situri de Internet. Fotografia de produse se realizează în cea mai mare parte în condiţii de studio, notabile excepţii fiind fotografia de mobilă şi food.

Fotografia de produse se realizează legând aparatul foto digital direct la calculator, pentru un control rapid asupra rezultatelor. În acest fel veţi avea garanţia că am obţinut imaginea dorită înainte de a trece la un alt produs.

Pentru estimarea costurilor: Oferta de servicii foto sau: E-mail.


Fotografii de produse

În planificarea sedinţelor de fotografie de produse este bine să tineţi seama de faptul că de multe ori produsele sunt ambalate deci va fi nevoie de spaţiu şi ajutoare pentru despachetare şi reambalarea lor ulterioara.

De asemenea, pentru a scurta timpul necesar pentru fotografiere, este bine să existe liste cât mai exacte cu produsele pentru fotografiat cât şi siguranţa că produsele alese sunt în stare foarte bună.

Imaginile care necesită setup-uri mai complicate vor lua (mult) mai mult timp decât imaginile de tip catalog realizate pe un fundal neutru.

În vederea realizării fotografiilor de produse pentru firma dumneavoastră avem pregătit tot echipamentul necesar pentru a putea instala un studio într-unul din sediile pe care le aveţi.

Click pe imagini pentru mărire


Fotografii de cosmetice, beauty, deco


Fotografii de mobilă

Fotografia de mobilă poate fi realizată, ca şi fotografia generală de produse, în doua moduri: de tip catalog şi cu redarea unei atmosfere. Pentru realizarea unei atmosfere specifice este nevoie de un spaţiu potrivit şi de o bună planificare în ceea ce priveşte celelalte elemente de decor care vor apărea în imagini. De asemenea, un scenograf sau stilist cu experienţă este de neînlocuit.


Fotografii auto

 


Pentru estimarea costurilor: Oferta de servicii foto sau: E-mail.